Szakmár :: Üdvözöljük weboldalunkon!
Hírek:
Téli rezsicsökkentés

Tájékoztató

Megjelent a Kormány 1364/2018. (VII.27.) Korm.határozata a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről. A Kormány egyetért azzal, hogy azok a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben, amelyek a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesültek.

A Kormány felmérés keretében teszi lehetővé, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült háztartások igényüket 2018. október 15-ig bejelentsék.

 

Az igénybejelentéshez szükséges nyomtatvány átvehető és benyújtható Szakmár Község Önkormányzatánál (6336 Szakmár, Bajcsy Zs. utca 24)

 

A nyomtatvány letölthető a szakmar.hu oldalról is.

 

Tájékoztatjuk az érintett lakosságot, hogy:

-          háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló1993. évi III. törvény 4.§ (1) bekezdése alapján az egy lakásban lakó, ott bejelentetett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő,

-           az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült,

-          a természetbeni támogatás fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

 

A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre.

 

Igénybejelentő (.pdf)

Adatkezelési tájékoztató (.pdf)

Közzétéve: 2018-09-18 11:45:21
Galéria
A galériához kattintson a képre!
Partnerek


Copyright © 2009 by Snassz