Szakmár :: Üdvözöljük weboldalunkon!

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!

  Szakmár Község Község Önkormányzatának és Képviselő-testületének nevében szeretettel köszöntők minden kedves vendégüket településünk honlapján!

   Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy internetes kalandozása során felkereste községünk hivatalos weblapját.  A következő oldalak létrehozásával kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutassuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén erősítsük az önkormányzat ügyfélbarát, szolgáltató jellegét. Látogatása során megismerkedhet településünk történelmi múltjával, jelenével, értékeinkkel, kulturális életünkkel. Tájékozódhat Szakmár közéletéről, elolvashatja az Önkormányzat képviselő-testületének rendeleteit, határozatait. Megismerheti községünk történetét, nevezetességeit, intézményeit, betekintést nyerhet a településünk oktatási-, kulturális- és sportéletébe, valamint információt kaphat rendezvényeinkről, ünnepeinkről.

   A község megválasztott polgármestereként nagy hangsúlyt szeretnék fektetni értékeink megóvására, hagyományink őrzésére, felelevenítésére, a közös együttműködésre, hiszen csak összefogással érhetünk el és hozhatunk létre olyan maradandó értékeket , melyekre az utánunk következő nemzedék is büszke lehet majd. 

   Bízom abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisab képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről. Barangoljon hát továbbra is kedvére és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen. Ha pedig sikerült felkelteni érdeklődését, a virtuális kirándulás uán kérem, tapasztalja meg Szakmár község vendégszeretetét a valóságban is.

András Gábor
polgármester

Utoljára modósítva: 2015-02-13 09:44:52
Galéria
A galériához kattintson a képre!
Partnerek


Copyright © 2009 by Snassz